Хотів онлайн
Вівторок, 23.04.2024, 16:12
ГоловнаРеєстраціяВхід

Меню

Герб Хотова

Наше опитування
Якого розміру ваш монітор?
Загалом відповідей: 726

Статистика






[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форума · Пошук ]
Форум » Різне » Книга скарг і пропозицій » проблеми з водопостачанням!!!!!!!
проблеми з водопостачанням!!!!!!!
ГістьДата: П'ятниця, 27.05.2011, 18:22 | Повідомлення # 46
Група: Гості





У меня дома стоит счетчик. И толку с этого - я воды не вижу. У меня 2 маленьких детей, как мне им ообьяснить что нет воды, и извините, я им толком немогу попу помыть. И причем здесь счетчик, Хотов расширяеться, участки продаются, а башни не дрбавляются. Пол Хотова Киевской воды. Так куда же деваеться вода? У меня, например, есть договор, условия которого ДКП Хотов не выполняет. Решение одно - подать в суд и пусть он нас рассудит. О том что писала Виктория, то хочу сообщить - что, пусть Бог меня простит, но сегодня в 16.00 возле Церкви проходила и там поливается травка.
 
ГістьДата: П'ятниця, 27.05.2011, 23:20 | Повідомлення # 47
Група: Гості





Я думаю, що треба вигтати Волошина з цієї посади зажрався, я прийшов на прийом до нього і питаю коли в мене буде вода ,а він говорити зі мною не хоче сказав, що коли пройдуть дощі і відвернувся від мене зовсім. Я хочу запитати Безпечного, що це за відвповідь керівника???????? Я поважаю Безпечного і завжди підтримував його на виборах, але вибачте мене, цей Волошин псує репутацію впершу чергу вам Микола Григорович , що зараз у нас відбувається у селі, чому люди стали такими грубими, невихованими?????? Так я звернув увагу на кабінет Волошина і все зрозумів, що ця людина займається тільки своїм бізнесом, а до людей йому немає ніякого відношення, посадив біля себе двох дівчат, які незнають де вони знаходяться, що незапитай вони нічого незнають і говорять, що вони не по воді, а до кого звертаться ????????? Населення не повинно страждати через одну людину, яка не хоче працювати для людей, так чому його тримати на цій посаді, нехай свої міліони заробляє в другому місці....
 
ГістьДата: Понеділок, 30.05.2011, 13:47 | Повідомлення # 48
Група: Гості





Сьогодні я теж була на прийомі у Волошина. На Партизанській вже більш ніж тиждень немає води, ні вночі, ні вдень. Сказав, що води немає, тому що нібито закрита задвижка, яка непрацює (це я знаю 100%, тому що ,колись, потрібно було перекритои воду, невеличкий ремонт був, то воду незмогли перекрити).Це поперше. По-друге - сказав, що поливають городи. Абсурд. Городи можливо і поливають, але не вдень, і не в 30 градусів жари. Поливають вночі, коли вони дають воду. А зараз мабудь, вони поливають теплиці, бо там все горить. А ми і без води можемо обійтись, виходить.
 
ГістьДата: Понеділок, 30.05.2011, 13:51 | Повідомлення # 49
Група: Гості





0-800-507-309 Урядова гаряча лінія. Телефонуйте та подавайте скарги на ДКП Хотівський. Дзвінки безкоштовні зі стаціонарниго.
 
ГістьДата: Понеділок, 30.05.2011, 15:49 | Повідомлення # 50
Група: Гості





Добрый день всем кто неравнодушен к тому что у нас в селе творится с водой.
Есть негласный приказ руководства водного хозяйства с.Хотов.в лице Волошина. Суть приказа в том: что бы воду перекрывали на несколько часов.И перекрывают тогда когда все возвращаются домой после работы!!!!!!!!!!!!!
И вот, не душ принять, стиралка не работает и тд. Воды в кране нет!!!!!!!!!!!!
А перекрывает воду его подчиненный Андрей.Мальчик не местный но очень хочет жить в Хотове.Смотри и участок скоро получит. Когда местным коренным жителям от ворот поворот.Вот такая вот сказка односельчане.А вообще гнать нужно этого волошина из руководства по водоснабжению села Хотова.
 
ГістьДата: Понеділок, 30.05.2011, 16:18 | Повідомлення # 51
Група: Гості





Кому нужна вода без перебоев все сюда!!!!!!!!!!!!
Знаковые знаменитости нашего села!!!!!!!!!!!!!
ссылочка ниже!!!!!!!!!!

http://fakty.ua/70098-selskij-golova-hotova-popalsya-na-vzyatke-v-350-tysyach-griven

волошин просто пешка которая ничего не решает!!!!!!!!!!!
 
ГістьДата: Понеділок, 30.05.2011, 16:40 | Повідомлення # 52
Група: Гості





Не знаю чому всі критикують начальника Волошина, адже зимою вода є !!!!!!!!!!!

Люди добрі ви тільки вдумайтесь що пише ця Вікторія!????????????
А тому що воду у вечері перекривають,і городи тут ні до чого!!!!!!!!!!!!!!!
І перекривае її Андрій,хлопчик іде до задвижки і закриває, а потім як виспиться іде відкриває.
От така от проста схема.
А волошин твій ще та падлюка, і не треба нам коріннім Хотівчанам, які родились тут і вирослі, з діда прадіда, розповідати який він хороший.
Він приблуда,із західної України.Він не Хотівчанин!!!!!!!!!
 
АнтонДата: Понеділок, 30.05.2011, 18:55 | Повідомлення # 53
Група: Гості





А ти сам хто такий і чи платиш за комунальны послуги ????????
 
ГістьДата: Понеділок, 30.05.2011, 21:55 | Повідомлення # 54
Група: Гості





Почему Вы Хотовцы такие злые и жадные ??????? А я Вам скажу : потому, что Вы всю жизнь привыкли жить и ни зачто не платить, а теперь извините . Я живу сдесь уже 6 лет и очень хорошо понимаю, что сдесь в Хотове все хотять чтоб у них все всегда было и все безплатно, но извините и почните с себя уважаемые....
 
ГістьДата: Понеділок, 30.05.2011, 22:27 | Повідомлення # 55
Група: Гості





И кто тебе сказал что коренные Хотовчане за воду не платят. Мы за свои деньги покупали трубы и сами их укладывали. Не какой сельсовет денег не выделял.И за воду платим регулярно которой нет в трубе. Все делали своими силами и руками. И кто тебе дал право делать такие выводы. Это ты сюда приехал 6 лет назад.А мы здесь родились и выросли и мы любим свое село.А такие ка ты приехали сюда и считают себя местными.Я думаю участок ты купил,или в сельсовет за взятку участок получил. Потому что местным жителям,молодым семьям,коренным хотовчанам, участи не выделяют,завтра,завтра и так лет 10.А такие как ты, раз и участок в Хотове. Так что молчи по тихому чужаки,свои глупые выводы оставь себе.
 
ГістьДата: Понеділок, 30.05.2011, 23:16 | Повідомлення # 56
Група: Гості





Уважаемый, во-первых я участок купил, а во-вторых я неговорю, что все неплатят, а большая часть людей не хотят платит я ето точно знаю. Вот даже взять моих соседей, они даже меня отговаривали платить за воду, мол я всю жизнь неплачу,а зачем и тебе платить и это я точно знаю. Мне было непреятно, что многие так думают, ведь если б все платили было бы намного легче и качественнее с водой. Я не хочу ругаться и кого- то обвинять, но факт есть фактом...
 
ГістьДата: Вівторок, 31.05.2011, 10:40 | Повідомлення # 57
Група: Гості





Ну значит тебе с соседями не повезло. Просто не нужно за весь Хотов тогда расписываться.
 
ОксанаДата: Вівторок, 31.05.2011, 22:00 | Повідомлення # 58
Група: Гості





Я думаю, що треба наказувати таких людей, які поливають огороди цілодобово і пропоную всім жителям разом збиратися і ходити по цих людях, а дальше писати заяву на керівників і требувати покарання. У мене 2 маленьких дітей і я незнаю, як мені проживати дальше без води , адже руками я невзмозі навезти з центру села до свого будинку.
 
ГістьДата: Середа, 01.06.2011, 00:47 | Повідомлення # 59
Група: Гості





Добрий вечір. Шановна справа не в городах.Справа в керівництві села. Що вони зробили щоб була вода.Користуються тими свердловинами що ще колись радгосп "Хотівський" викопав. Скільки земельних участків продав наш голова.Одне Городище що біля вулиці Пирогівської, чого тільки стоїть. Прогуляйтесь туди і подивіться яке будівництво там розпочалося. За ці гроші мабуть можна було б на кожному кутку в Хотові водяні свердловини зробить, і башти поставить,і лікарню в селі давно збудувати,і будинок культури,хоча люди кажуть що та ділянка, із забитими сваями,ще при радянській владі,теж продана. І вода б у людей була. Так що дивіться вище. А байки про городи я думаю запускають щоб відвести увагу від себе. Нам добре,а ви люди самі викарабкуйтесь. За кого я голосував! зараз дуже жалкую за своїм вибором!!!
 
ГістьДата: Субота, 04.06.2011, 00:19 | Повідомлення # 60
Група: Гості





коли на партизанській буде вода?
 
Форум » Різне » Книга скарг і пропозицій » проблеми з водопостачанням!!!!!!!
Пошук:

                   Created by WebDevelopmentGroup © 2024                                       Сайт управляється системою uCoz                                                      Site map